Herzlich willkommen am Lehrstuhl für Bodenordnung und Landentwicklung

Welcome to the Chair of Land Management at TUM!

The Chair of Land Management is hosting the annual PLPR-Conference from the 18th until the 22nd of March 2024

The International Academic Association on Planning, Law, and Property Rights (PLPR) will hold its 18th annual conference from the 18th until the 22nd of March 2024 in Munich (Germany).
The event will be hosted by the Chair of Land Management of the Technical University of Munich.
Annual PLPR conferences provide an opportunity to present scholarship covering a broad array of topics residing at the intersection of planning, law, and/or property rights (such as land use regulation and governance, regional and local planning, urban development, etc.).

Find more information on the conference-website https://plpr2024.bole.ed.tum.de/

News:

Professor Holger Magel | "Das Land hat Zukunft. Hat das Land Zukunft?" | Ehrenkolloquium zum 80. Geburtstag

Prof. Dr.-Ing. Holger Magel kann auf ein bewegtes Leben zurückblicken, in dem er zahlreiche Funktionen und Ehrenämter innehatte. Insbesondere in der Verwaltung, an der Technischen Universität München und deren Förderkreis Bodenordnung und Landentwicklung München, an der Bayerischen Akademie Ländlicher Raum sowie im Deutschen Verein für Vermessungswesen und dessen Weltverband FIG hat er entscheidende Spuren hinterlassen. Aus diesem Anlass wird ihm zu seinem 80. Geburtstag ein Ehrenkolloquium gewidmet, das am 6. Mai 2024 als geschlossene Veranstaltung im Haus der Bayerischen Bauindustrie stattfinden wird.

Weitere Informationen finden Sie hier.